Pauze

Pauze! Aangezien de zomer volledig is aangebroken en er alleen nikszeggend nieuws is, last Cadatel een pauze in. Er had over het opheffen van de NPS verteld kunnen worden, maar goede programma’s zullen altijd blijven bestaan. Daar is geen links-rechts discussie voor nodig.

Er had over de F1 verteld kunnen worden, maar dat is de laatste tijd saaiheid en politiek gekonkel. 7 augustus a.s. zal er een F1-happening in Rotterdam zijn, dat is wel weer leuk. Het geluid van een F1-auto is in het echt toch echt onovertrefbaar.

4 Responses to “Pauze”

  1. Johno Says:

    Pauze in het nieuws? Ja gelijk heb je. Veel soeps is het niet op het moment. Leuke site zo trouwens.

  2. Cadatel Says:

    Op het moment dat er geen nieuws is, gaan nieuwsprogramma’s nieuws maken of het krijgt het nieuws het niveau van “er ontsnappen meer kanaries in de zomermaanden”.

  3. Ronnie Says:

    Neeee, niet stoppen, geen pauze, gewoon doorgaan. De discussie waarom er in de zomer meer kanaries ontsnappen is veel te boeiend. Er schijnen namelijk een aantal wetenschappers elkaar de hersens in te slaan, vanwege het aanhangen van verschillende theorieen. Het gaat tussen hen die zeggen dat kanaries in de zomer ontsnappen om zich vroegtijdig vol te gaan vreten voor de komende trek naar het zuiden, er is een groep wetenschappers die zegt dat het komt doordat er in de zomer meer ijsjes verkocht worden dan in de winter en er is een stelletje dat van de daken roept dat het komt door de afwezigheid van echt nieuws, waardoor de kanaries getriggered worden om voor ‘nieuws’ te zorgen. M.a.w. Cadatel als er geen nieuws lijkt te zijn, dan is het er wel. Het zit alleen verscholen op plekken waar je niet gewend bent te zoeken. Neem nou bijvoorbeeld die verschillende theorieen over het feit dat er in de zomer meer kanaries ontsnappen. Ken je dat verhaal? Het gaat tussen hen die zeggen dat kanaries in de zomer ontsnappen om zich vroegtijdig vol te gaan vreten voor de komende trek naar het zuiden, er is een groep wetenschappers die zegt dat het komt doordat er in de zomer meer ijsjes verkocht worden dan in de winter en er is een stelletje dat van de daken roept dat het komt door de afwezigheid van echt nieuws, waardoor de kanaries getriggered worden om voor ‘nieuws’ te zorgen. Als dat geen nieuws is dan weet ik het niet meer. Het is alleen dat mensen het niet weten, vanwege het feit dat anderen het niet op waarde schatten. MAAR HET IS WEL DEGELIJK NIEUWS. Cadatel, stop niet. Zonder Cadatel is de zomer niet zoals de zomer zou kunnen zijn!!!!!!!

  4. Cadatel Says:

    Nou, dat klinkt als een veelbelovend verhaal, Ronnie! Als je er wat van weet te bakken, dan krijg je van mij een account om je verhaal exclusief op Cadatel te vertellen.
    Verder stopt Cadatel niet, maar wordt er even wat rustiger aan gedaan om later weer met nieuwe dingen aan te komen. De zomer is nog lang niet voorbij.

Leave a Reply